Avoimet työpaikat

Tietovarastoasiantuntija

 

Oletko tietovarastoinnin ja raportoinnin ammattilainen? Tule osaksi meidän porukkaamme kehittämään uusia BI-ratkaisuja ja -palveluita asiakkaillemme. Haluamme viedä asiakkaamme päätöksenteon ja tiedolla johtamisen uudelle tasolle fiksuilla ratkaisuilla. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat oikean tiedon oikeaan aikaan ja oikeille henkilöille.

Toimenkuvasi pitää sisällään kaikkea tietovaraston määrittelystä itse raporttien toteutukseen asti. Projektimme eivät ole vuosikausia kestäviä raskaita DW-projekteja, vaan maltillisen kokoisia ja ketteriä, joten sekä asiakas että sinä näette työsi tuloksen nopeasti.

Toivomme, että:

  • Olet työskennellyt BI-kehittäjänä, DW-kehittäjänä tai SQL-osaajana
  • Sinulla on kokemusta työkaluista kuten SQL Server (SSIS, SSAS, SSRS) ja Power BI
  • Sinulla on osaamista aiheista kuten SQL, tietovarastot, mallinnustekniikat, BI- ja raportointityökalut ja Azure
  • Ymmärrät BI:n merkityksestä liiketoiminnalle

Keitäs me olemme? Powen Oy on jyväskyläläinen ja kannattavasti kasvava Business Intelligence -yritys. Yhdeksän hengen asiantuntijatiimimme toimii asiakaslähtöisesti hyödyntäen uusimpia työkaluja ja teknologioita. Työskentely meillä ei ole pelkkää totista puurtamista, vaan panostamme jatkuvasti hyvään yhteishenkeen ja osaamisemme kehittämiseen.

Tiiviissä tiimissämme pääset vaikuttamaan asioihin ja kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja tiedolla johtamiseen. Yksin emme kuitenkaan ole, kun tarvitsemme leveämpiä hartioita on emoyhtiömme Protacon tukenamme.

Toimipaikkasi on mielellään Jyväskylä, mutta myös muut konsernin toimipisteet ovat mahdollisia.

Ota rohkeasti yhteyttä:
Sari Suominen (tj, Powen Oy), +358 40 842 2809, sari.suominen@powen.fi