Powenin kesätyöntekijä: Miksi Power BI ei ole jo kaikilla käytössä?

Kun nyt vihdoin saapui syksy, voidaan hetkeksi palata kesään ja kiittää Powenin kesätyöntekijää, jolta saimme paljon raikkaita ajatuksia tiedolla johtamisesta ja markkinoinnista. Alla Artun blogikirjoitus työharjoittelusta. Kiitos Artulle työpanostuksesta ja kaikkea hyvää syksyyn ja opintoihin!

Toivoo, Powenilaiset

Suoritin keväällä ja kesällä työharjoittelun Powen Oy:lla. Harjoittelujakso on ollut erittäin monipuolinen ja antoisa. Olen oppinut paljon tiedolla johtamisesta ja sen työkaluista. Datan kerääminen, siivoaminen ja järjestäminen ovat tärkeitä toimintoja missä tahansa yrityksessä. Oikein visualisoitu data on elintärkeää nykyajan johtajalle. Se on kilpailuvaltti, ja se voi myös auttaa johtajaa näkemään yritystoimintansa uudesta näkökulmasta.

Pääsin tutustumaan moderniin raportointiin ja luomaan raportteja Power BI -työkalulla ja DAX:lla. Olen yllättynyt siitä, että Power BI:n kaltainen työkalu tekee vasta nyt suurta läpimurtoaan! Olin aktiivisesti myös mukana markkinoinnin kehittämisessä. Konsultoin toimitusjohtajaamme yrityksemme nettisivuista, suunnittelin Powenille uuden some-strategian ja perustin yrityksemme Instagram-tilin, käykäähän katsomassa ja seuraamassa!

Olen aina nähnyt itseni ihmisenä, joka oppii paremmin käytännössä kuin teoriassa. Ensimmäinen kouluvuoteni kauppakorkeakoulussa oli todella teoriapainotteinen. Halusin nähdä kuinka nämä opit soveltuvat työelämään, ja myös kuinka pystyn itse soveltamaan yliopistossa saamiani oppeja työelämässä. Vielä valittuani johtamisen ja organisoinnin keväällä pääaineekseni, oli päätökseni tulla kesätyöntekijäksi Powenille mahdollisuuden auettua helppo. Harjoittelu Powenilla onkin ollut työkokemuksen lisäksi luonteva opintojeni jatke ja täydentäjä. Nykyaikaisiin johtamistyökaluihin tutustuessani olen yhä enemmän vakuuttunut siitä, että tein oikean pääainevalinnan. Jatkossa haluan myös opinnoissani paneutua datan ja business intelligencen vaikutukseen johtamisessa.

Mukavaa syksyn alkua kaikille!

-Arttu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *