Power BI Pro on osoittautut unelma BI-työkaluksi

Olemme syksyn ajan tehneet intensiivisesti töitä uuden kesällä julkaistun Microsoft Power BI Pron kanssa. Tämä ketterä BI-alusta on osoittautunut erinomaiseksi tavaksi ratkoa yritysten raportointihaasteet. Triuvare Oy on yksi esimerkkiasiakas, jonka raportointi ollaan nostettu uudelle tasolle syksyn aikana.

“Powenin avulla käyttöön ottamamme Power BI Pro oli meille luonteva valinta. Se on uudenlainen tapa raportointiin. Yllätyimme siitä, kuinka monipuolisesti ohjelmistolla pystyy lukemaan dataa muista järjestelmistä. Raportointi on silloin kunnossa, kun voi aamulla ottaa kännykän ja katsoa, miten meillä menee.”

Toimitusjohtaja Toni Rantanen, Triuvare Oy

Lisäksi Power BI Prota kehitetään jatkuvasti ja lähes viikottain siihen tulee uusia ominaisuuksia. Me BI-hifistelijät olemme aivan innoissamme asiakkaidemme puolesta. Joulukuussa Power BI Prohon tuli Quick Insights -toiminto, joka käy läpi annetun datasetin ja tunnistaa sisään rakennettujen edistyneen analytiikan algoritmien avulla tiettyjä kiinnostavia malleja. Eli voit saada datastasi jotain irti, mitä et olisi itse huomannut sieltä etsiä. Olemme kokeilleet tätä omaan dataan ja todellakin mielenkiintoisia asioita nouseee esille – ja tämä vain yhdelle napin painalluksella.

Microsoft on myös julkaissut, että Power BI Prohon tulee integraatio jopa Cortanaan. Eli kirjoitettavan Q&A-toiminnon lisäksi pääset kyselemään ääneen, mitä datastasi löytyy. Menee aikamoisilla harppauksilla eteenpäin tämä touhu! Emme malta odottaa mitä ensi vuosi tuokaan tullessaan ketterään älykkääseen raportointiin!

XLGuru_tonttu

KIITÄMME KULUNEESTA VUODESTA JA TOIVOTAMME RAUHALLISTA JOULUA!

 – Powenin Gurut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *