Tiimianalytiikka tappaa PDF:t

Perinteinen raportointi, jossa data liikkuu vain yhteensuuntaan ja jakaminen tapahtuu staattisten PDF:ien ja PowerPointien kautta, on ennustettu tulevan tänä vuonna tiensä päähän. Sähköpostilla lähetetty PDF-raporttihan ehtii vanhenemaan jo matkalla, eikä kollegasi pääse porautumaan siinä oleviin lukuihin, tai tekemään dataan omaa analysointia.

UusiVuosi

Hektisessä maailmassa päätöksentekoon tarvitaan reaaliaikaisia ja interaktiivisia raportteja ja dashboardeja, joiden jakaminen on helppoa ja tapahtuu samassa hetkessä. Tämän päivän BI mahdollistaa sen, että voit (vaikket olisikaan BI-guru!) kerätä useasta lähteestä dataa, analysoida sitä, ja jakaa löydökset välittömästi kollegallesi. Kollegasi pääsee nopeasti kommentoimaan löydöksiä, tekemään dataan omaa analysointia ja jakamaan sinulle takaisin johtopäätöksensä. Analytiikasta tulee vuorovaikutteisempaa, ketterämpää, keskustelevampaa ja sitä kautta tuottavampaa.

Tätä kutsutaan tiimianalytiikaksi, joka on yksi vuoden 2017 tärkeimmistä BI-trendeistä. Työkalut jo tukevat tätä, esimerkiksi Power BI. Olisiko sinunkin aika päivittää raportointityökalut tiimityöhön sopivaksi? Miksi? Koska kaksi päätä on parempi kuin yksi.

Mahtavaa vuoden 2017 alkua kaikille!

Terveisin
Sari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *